05-28-2008, 09:24 AM
05-28-2008, 03:15 PM
slm arkadaşlar yine bişe sorcam
kpss de bizim yani düz liselerin şansı çok azmış meslek liselerin şansı fazlaymış ya ben biraz araştırdım ama nasıl tercih yapılıyo diye fakat aklıma pek yatmadı ayrıca nasıl oluyoda meslek liseleriyle bizim tercih alanlarımız benzer oluyo onu pek anladım biçok arkadaşım sınava boşu boşuna gireceğimi söylüyo
sınavdan 85 alanlar bile zar zor gidiyo hatta gidemiyen bile oluyomuş ama meslek liseleri 60 falan alınca annda gidiyolarmış:sad:beni ve diğer arkadaşlarımı bu konuyu bilen biri varsa lütfen aydınlatsın
kafam çok karıştı şimdiden teşekkürler
kpss de bizim yani düz liselerin şansı çok azmış meslek liselerin şansı fazlaymış ya ben biraz araştırdım ama nasıl tercih yapılıyo diye fakat aklıma pek yatmadı ayrıca nasıl oluyoda meslek liseleriyle bizim tercih alanlarımız benzer oluyo onu pek anladım biçok arkadaşım sınava boşu boşuna gireceğimi söylüyo
sınavdan 85 alanlar bile zar zor gidiyo hatta gidemiyen bile oluyomuş ama meslek liseleri 60 falan alınca annda gidiyolarmış:sad:beni ve diğer arkadaşlarımı bu konuyu bilen biri varsa lütfen aydınlatsın
kafam çok karıştı şimdiden teşekkürler
05-28-2008, 04:17 PM
KPSS de herkezin şansı eşit KPSS de öss tarzında bir sınav ve bilginizle başarıya ulaşacaksınız her sınavda olduğu gibi yani düz lise anadolu lisesi gibi ayrım yapmak yanlış bence
05-29-2008, 01:02 AM
Bazı yerler için aranan nitelelik meslek lisesi şartı oluyor..genelde teknik alandaki yerler için bu nitelik aranıyor..diger yerler için düz lise olmanın avantajı daha fazla bence puan açısından.ayıca 60 gibi az puanla yerleştiklerini sanmıyorum hiç duymadım bide eger öyle birşey olsaydı çoktan yerleşmiş olurdum

05-29-2008, 10:53 AM
benim arkadaşım 94 ile çalışma bakanlığına girdi =)
bende gireceğim kpss ye bu sene hadi hayırlısı
bende gireceğim kpss ye bu sene hadi hayırlısı
05-29-2008, 11:51 AM
Üye
Konular: 0
Grup: Üye
Bölüm: Eşit Ağırlık
Rep Puanı:0
RE: 2008 Ortaöğretim ve Önlisans KPSS Tarihi Belli Oldu
slm arkadaşlar yine bişe sorcam kpss de bizim yani düz liselerin şansı çok azmış meslek liselerin şansı fazlaymış ya ben biraz araştırdım ama nasıl tercih yapılıyo diye fakat aklıma pek yatmadı ayrıca nasıl oluyoda meslek liseleriyle bizim tercih alanlarımız benzer oluyo onu pek anladım biçok arkadaşım sınava boşu boşuna gireceğimi söylüyo sınavdan 85 alanlar bile zar zor gidiyo hatta gidemiyen bile oluyomuş ama meslek liseleri 60 falan alınca annda gidiyolarmışbeni ve diğer arkadaşlarımı bu konuyu bilen biri varsa lütfen aydınlatsın kafam çok karıştı şimdiden teşekkürler
cevapları şimdi gördüm
ya benbiraz çıkmış sorular baktım ama sadece mat ve tarihe bana çok kek geldi am elimde hiç genelkültür yok onlar çok zor diyolar elinde genel kül tür olan varsa gönderebilir ben de fikir edinmiş olurum ayrıca
cevapları şimdi gördüm
inşallah
Konular: 0
Grup: Üye
Bölüm: Eşit Ağırlık
Rep Puanı:0
RE: 2008 Ortaöğretim ve Önlisans KPSS Tarihi Belli Oldu
slm arkadaşlar yine bişe sorcam kpss de bizim yani düz liselerin şansı çok azmış meslek liselerin şansı fazlaymış ya ben biraz araştırdım ama nasıl tercih yapılıyo diye fakat aklıma pek yatmadı ayrıca nasıl oluyoda meslek liseleriyle bizim tercih alanlarımız benzer oluyo onu pek anladım biçok arkadaşım sınava boşu boşuna gireceğimi söylüyo sınavdan 85 alanlar bile zar zor gidiyo hatta gidemiyen bile oluyomuş ama meslek liseleri 60 falan alınca annda gidiyolarmışbeni ve diğer arkadaşlarımı bu konuyu bilen biri varsa lütfen aydınlatsın kafam çok karıştı şimdiden teşekkürler
cevapları şimdi gördüm

ya benbiraz çıkmış sorular baktım ama sadece mat ve tarihe bana çok kek geldi am elimde hiç genelkültür yok onlar çok zor diyolar elinde genel kül tür olan varsa gönderebilir ben de fikir edinmiş olurum ayrıca
cevapları şimdi gördüm

inşallah
![[Resim: 2008kpssonlisans.jpg]](http://www.osym.gov.tr/images/2008kpssonlisans.jpg)