lütfen arkadaslar bana yardım edın bir odev hazırlamam gerekıyor ama basaramadım lutfen bana yardım edınız allah rızası ıcın
benım odevım bir İŞLETMENIN
mısyonu
vızyonu
organızasyon seması
hangı pazarlar
tuketıcıyı memnun edebılıyormu
fınansal durumu
ast ust ılıskısı war mı
departmanlar
bana yardım edınız lutfen çok aciiillll
İŞLETME TİPİ: 2-) 100 adet 220 cm eninde (60’ı armürlü 40’ı jakarlı ) , 100 adet 340 cm eninde (60’ı armürlü ,40’ı jakarlı) dokuma tezgahına sahip, tüm iplik çeşitlerini (kesikli ve sürekli) kullanarak 100-300 gram/m2 arasında kumaş dokuyan bir işletme (dokuma hazırlık beraber )
KONU: 5-) İşletmeniz için misyon ve vizyon belirleyiniz. Hedefler planını stratejileri ile birlikte oluşturunuz.Her strateji için bir yıllık aksiyon planı hazırlayınız.
1-Vizyonumuz;
Yaşama renk ve rahatlık katan ürünlerimizi mükemmel kalite ve hizmet anlayışı ile en uygun fiyata sunarak, işletmemizi dünyanın en ön sıralarına taşımak,globalleşen dünyada en iyi dokuma işletmelerinden biri olmak .
Varlığımızı sağlıklı bir şekilde büyüyerek devam ettirmek.
Yeni sektörlere ve başka ülkelere genişlemek.
Direk müşteriye bitmiş ürün ve hizmet veren sektörlerde markalaşmak.
Müşterilerimizin dünya çapında en iyi üreticisi olmak.Tekstil sanatını tüm dünyadaki tüketicilere sunarak giyim ihtiyacını yeterli ve en iyi şekilde karşılamak
Gücümüzü aldığımız Türk ekonomisine güç katmak.
2-Misyonumuz;
Müşterilerimizin tüm beklentilerinin üzerinde ürünler ve hizmetler üretmek. Müşterilerimize sektörümüzdeki en iyi servisi ve kaliteyi sunmak, onların beklentilerini öngörerek daha fazlasını karşılayabilmektir.
Müşterilerimiz, çalışanlarımız ve hissedarlarımızın fayda ve memnuniyetlerini arttırmak.
Bunları çevremize ve doğaya zarar vermeden, bir uyum içerisinde gerçekleştirmek.
Yetkinliğimiz, güvenilirliğimiz ve organizasyon verimliliğimiz ile müşterilerimize, tedarikçilerimize, çalışanlarımıza, hissedarlarımıza ve çevremize kattığımız değerleri sürekli ve belirgin bir biçimde arttırmaktır.Temelini sevgi ve saygının oluşturduğu ekip ruhunu benimseyen çalışanlarının mutluluğunu sağlamak ve bu yüksek motivasyonla dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimizi memnun etmektir.
Piyasadaki tüm dosyalardan çıkan şey bu bakıyorum yinede
çok saolun yaa geniş bir şekilde alırsanız inanın çok mutlu olurum çok acil gereklii bulamadım bi türlü şimdiden tşk ler kolay gelsin
star gazetesinin verdiği öss dergisinin (seviye) cevap anahtarı olan yayınlayabilir mi
1 den itibaren